Вентилатор 40x40x10 – 12V

Compare
Шифра: DEL1228 Категории: ,

Направен од висококвалитетна пластика и лагери, овој вентилатор за ладење на 3D печатач може да работи непрекинато со денови – со големи брзини.

Димензии: 40mm x 40mm x 10mm (должина, ширина, висина)

Тип на лежиште: лагери

Брзина (вртежи): 6200 ± 10% RPM

Работна струја: 0,12А

Работен напон: DC 12V

Ниво на бучава: 22 dBA

Должина на кабел: 30 cm

Тип на конектор: 2 пински терминален конектор (ph2.5)

Се карактеризира со: низок шум, долг век на траење, добра стабилност и отпорност на корозија.

Должина:

40mm

Ширина:

40mm

Висина:

10mm

Тип на лежиште:

лагери

Брзина (вртежи):

6200 ± 10% RPM

Работна струја:

0,12А

Работен напон:

DC 12V

Ниво на бучава:

22 dBA

Должина на кабел:

30 cm

Тип на конектор:

2 пински терминален конектор (ph2.5)