За нас

Massa sed elementum tempus egestas sed sed risus. Risus at ultrices mi tempus imperdiet nulla malesuada pellentesque elit.

За нас

3D МАРКЕТ е првата специјализирана продавница за 3D опрема во Македонија. Основана како дел од Инфопројект која е една од првите и најстари информатички компании во Македонија – основана во 1989 година. Нашиот асортиман на производи вклучува голем избор на:

  • 3D филаменти
  • 3D принтери и скенери
  • Резервни делови
  • Останати производи

Информации за правниот субјект:

  • Инфопројект ДОО
  • ЕДБ: 4030994272730
  • Жиро сметка: 300000004587360 – Комерцијална Банка
  • Седиште: ул. Козле 93/16, Скопје

Често поставувани прашања

Во моментов, можно е да платите со електронска картичка при што ќе ви биде издадена електронска фактура сметка за производот.

Да, можно е да ви испратиме фактура за вашите производи (со вклучено ДДВ од 18% или 5% во зависност од производот). 

Видете ја продавницата

Кликнете на линкот десно или одберете од главното мени – за да ја достапите онлајн продавницата