Сакам да купам:

Филаменти

Огромен број на 3D филаменти за различни намени: PLA, PETG, Flexfill, гума...

3D принтери

Избор на дел од најпопуларните и најраспространетите принтери на пазарот

Резервни делови

Избор на голем број на дизни, потрошен материјал и слично

Додатоци

Избор на различни додатоци за 3D принтери и скенери

3D скенери

Избор на рачни (handheld) и статични скенери

3D пенкала

Избор на рачни 3D пенкала кои користат стандарден филамент за принтање со движење на пенкалото

Најново во продавницата

Достава

3D Маркет нуди достава на вашите производи до вашето место на живеење. Доставата е вклучена во цената на производот за Скопје. За останатите градови, цената на достава изнесува 200 денари. При достава курирот ќе побара да потпишете приемница дека сте го примиле производот. Ве молиме извршете брза проверка на производот при подигање – со цел да избегнеме непотребни враќања доколку има евентуална грешка.