Devil Design – TPU 1.75mm 1kg – БЕЛ

2.900 ден

Devil Design – TPU 1.75mm бел филамент за 3D принтери во пакување од 1 kg.

* Овој филамент не е погоден за принтери со Bowden екструдер, овој вид материјал не се препорачува за почетници.

Нема залиха

Compare
Шифра: FIL1213 Категории: , , ,

Devil Design – TPU 1.75mm бел филамент за 3D принтери во пакување од 1 kg.
Овој филамент има својства на гума – многу флексибилен и еластичен.

Производител: Devil Design. Произведено во ЕУ.
Сите филаменти се на пластичен котур со дијаметар од 200mm, спакувани во вакуум и заштитени од влага.

* Овој филамент не е погоден за принтери со Bowden екструдер, овој вид материјал не се препорачува за почетници.

Температура на главата: 200-210°C
Температура на работната површина: Не е потребно загревање на плочата
Брзина на принт: до 22mm/sec

Тежина 1 кг
Боја:

Сина

Материјал:

Термопластичен полиуретан

Производител:

Devil Design

Дијаметар на котур:

200mm

Дијаметар на отворот на котурот:

52mm

Ширина на котур:

70mm

Препорака за 3D печатење:

Температура на главата: 200-210°C
Температура на работната површина: Не е потребно загревање на плочата
Брзина на принт: до 22mm/sec
* Овој филамент не е погоден за принтери со Bowden екструдер, овој вид материјал не се препорачува за почетници.