Devil Design – PET-G 1.75mm 1kg – ЦРН

1.650 ден

Devil Design – PET – G 1.75mm црна боја филамент за 3D принтери во пакување од 1 kg.

Нема залиха

Compare
Шифра: FIL1227 Категории: , , ,

Опис

Devil Design – PET – G 1.75mm црна боја филамент за 3D принтери во пакување од 1 kg.
Висок квалитет на материјалот, интензивни бои, висока прецизност на дијаметар.

Производител: Devil Design. Произведено во ЕУ.
Сите филаменти се на пластичен котур со дијаметар од 200mm, спакувани во вакуум и заштитени од влага.

Температура на главата: 230-240 ° C
Температура на работната површина: 60-70 ° C
Се препорачува да се користи сунѓер за чистење на филаментот.

Детална спецификација

Тежина 1 кг
Боја:

Црн

Производител:

Devil Design

Дијаметар на котур:

200mm

Дијаметар на отворот на котурот:

50mm

Ширина на котур:

70mm

Димензионална толеранција:

±0.05mm

Заобленост:

±0.02mm

Препорака за 3D печатење:

Температура на главата: 230-240 ° C
Температура на работната површина: 60-70 ° C
Се препорачува да се користи сунѓер за чистење на филаментот.
Исчистете ги остатоците кои се собираат на дизната при загревање.