3D Пенкало – сино

1.225 ден

Нема залиха

Compare
Шифра: PEN1001 Категорија

Пенкало за 3D печатење: Овој производ е пенкало за 3D печатење, кое ви овозможува да цртате во три димензии и да креирате уникатни дизајни.

Погоден за дизајнери (за правење брзи и поедноставни тродимензионални фигури), но и како одлична забавна алатка за деца кои сакаат да цртаат и создаваат – овозможувајќи им да се изразат креативно.

Опсег на печатење: неограничен

Брзина на принт: прилагодлива

Тип на филамент: PLA 1,75mm

Температура на загревање: во опсег од 180 – 220°C

Напојување на пенкалото и работен напон: 5V, 2A

Дијаментар на дизната: 0,7mm

Материјал на изработка на пенкалото: пластика

* Со секое пенкало е вклучен PLA филамент со должина од ~9m. Бојата со која доаѓа е рандом и зависи од добавувачот.

Боја на пенкало

Светло сина

Боја на филамент

Рандом боја (зависи од добавувачот)

Должина на филамент

9m

Тип на филамент

PLA 1.75mm

Температура на загревање

180 – 220°C